Mmmm salladslyx

Torsdag och jag är inne på 4 helt godisfria dagen. Känns som min nya överenskommelse med mig själv angående lördagsgodis funkar. ICA-butiken har börjat med världens finaste salladsbar och idag får jag en supersallad för 50 spänn till lunch. Keso, bönor, tonfisk och grönsaker som ger mig något (istället för färdigsalladernas dressingdränkta isberg och gurka). Love love.
När jag vant mig vid lördagsgodis och slutat ha nedräkning varje ½-dag så ska jag ge mig på mackorna. För utan godis och mackor så är min kost riktigt bra. It´s a plan. Imorgon är det fredag och då är bageriet öppet. Då kan man köpa fröknäcke. Love love love. Det är ett  mer än OK substitut för annat bröd. Det är de godaste mackorna man kan äta. Kruxet är att man äter för många.

2 thoughts on “Mmmm salladslyx

  1. Hej du! Är du IT-kunnig? Jag ställde en fråga till Beata som egentligen berör fler. Detta skrev jag:

    Det här med kommentarer… När jag kommenterar på Helenas blogg så får jag ett mail om hon svarat på min kommentar. Lysande tycker jag. För det är skitjobbigt att gå tillbaka och kolla om man fått något svar på sin kommentar. Så när jag klickade i meddela mig om nya kommentarer nedan så får jag mail först att jag måste godkänna detta (att följa) och sedan ett mail VARJE gång någon annan kommenterat på samma inlägg som mig vilket är helt ointressant för mig. Jag vill bara veta om någon svarat på MIN kommentar. Har du någon aning om hur detta funkar? Jag har samma problem på Bettys, Saras, Elgots bloggar. Vet du hur jag gör? Eller är det du som måste göra något?

    Beata hade inget svar men jag tänkte jag kollar vidare med dig också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s